Tariften Tabağa ile Muffin Kalıbında Nutellalı Çörek

Aralık 26, 2016




Parlak fikirler her zaman ilgimi çekmiştir. Bu nedenle tariftentabaga.com gibi  parlak bir fikrin ve çok keyifli bir girişimin  parçası olmak beni çok mutlu etti. Öncelikle  tariftentabaga.com’un en hoşuma giden yanı vakitsizlikten yakınan mutfak sevdalılarına inanılmaz bir rahatlık ve kolaylık sağlıyor olması ve hazır yiyecekler sipariş etmek yerine ev yapımına yönlendiriyor olması.
Ön hazırlık sürecinin güvenilir malzemelerle ve tam ölçülerinde hazır olarak kapınıza kadar gelmesi  büyük kolaylık sunuyor ve kısıtlı zamanlarda ön hazırlık zahmetinden kurtarıyor sizi.
Sistem şu şekilde çalışıyor; tariftentabaga.com’a girip en sevdiğiniz şef ve bloggerların tariflerinden birini ya da canınızın çektiği tarifi  sipariş veriyorsunuz.
Peki paketten neler çıkıyor?
17
İşte en keyifli kısımlardan biri de o. Su hariç seçtiğiniz tarifte yer alan tüm malzemeler hijyenik koşullarda ve tam ölçülerinde paketlenmiş ve kullanım sırasına göre numaralandırılmış olarak çıkıyor paketten.
Peki süt, yumurta, tereyağı gibi çabuk bozulabilecek ürünler diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Serin zincir ürünleri ısı değişikliğine uğramadan özel paketler içerisinde buz aküleriyle birlikte paketleniyor. Paketten çıkan ürünlerin son kullanma tarihleri tarif  kitapçığı üzerinde belirtilmiş. Ayrıca paketten çıkan tüm ürünler son derece kaliteli ve güvenilir markalara ait  ve en hoşuma giden kısmı endüstriyel ürünler yerine en kaliteli market ürünlerini seçiyor olmaları. Ürün markalarına buradan gözatabilirsiniz.

Seçtiğiniz tarife özel bir kitapçık ve kullanım sırasına uygun numaralandırılmış malzemelerle size düşen sadece marifetinizi göstermek.
6

IMG_4231[9]
104

  • Tariften Tabağa sitesine buradan ulaşabilirsiniz.



  • Muffin Kalıbında Nutellalı Çörekleri Tariften Tabağa ile almak isterseniz buradan alabilirsiniz.



  • Tariften Tabağa sitesinde yer alan Kitchenart-ist tariflerine buradan ulaşabilirsiniz.
Sevgiler,

You Might Also Like

0 comments

Yazdırılabilir Tarif